• Sage 300 2019 PU1 Integration to Sage CRM 2018 R3 not honouring web screen dates

    Hi all,

    We have an issue where if you log into the Sage 300 web screens and the date is in the correct format (dd/mm/yyyy) due to the fix in the A4W.ini file (adding en-GB in Locale)

    When we log into Sage 300 screens through CRM - the date is still showing…

  • Sage CRM with Sage Etendue

    Hello everyone,

    I am creating a quote from Sage Etendue, sometimes he adds me lines to my quote and sometimes he posts me the error below without knowing the cause!!!


    Can you help me please.

  • "An error has occurred in a CRM .net customisation", how to fix?

    I am having that error "An error has occurred in a CRM .net customisation. Please contact your vendor to resolve." when i try to synchronize my Sage CRM with Sage 300 ERP. I have tried all i know but i can't fix it. Anyone can help?

  • CRM Company field with default value not setting when created from Sage 100 Customer Maintenance

    We have added a selection field to the Company table. The choices are Yes or No. The default value is No. When we add a new company in CRM, the default works fine.

    When we add a new Customer in Sage 100 Customer Maintenance, & then check the "Relate to…

  • Custom button is missing once the CRM Integration with Sage 300 ERP 2014 is installed on CRM server

    I created a new button through Administration > Advanced Customization > Button Group for Company Summary screen with the System Act of  "newemail". It was working until I installed the Sage CRM Integration for Sage 300 ERP 2014. Once it was installed…