SAGE CRM SELF SERVICE DEMO SITE NOT WORKING ON BRAND NEW INSTALLATION

Good Day,
I  need help getting my self service demo site to work. I have been having trouble to understand why it isn't working. I did a brand new installation of Sage CRM 2021 R2, and enabled the demo self service website. The installation completed successfully but then the Self service site was not able to fire up. I also noticed the self service menus are missing in Sage CRM both on the administrator settings and under company. Any idea how i can resolve this. The CRM is running on Windows Server 2017 and SQL Server 2017. I tried to uninstall and reinstall SAGE CRM but the option to  Add the Demo self service site, or repair Self service site doesn't come up during the installation process .
And idea how i can fix this. Below are some of the errors. 
Parents
  • Hi Isaac

    Within

    Administration → System → License Key Details

    Have you confirmed that you install has 'Self Service' available?

    Have you checked within IIS that the website has been installed and configured?

    See also

    C:\Program Files (x86)\Sage\CRM\CRMSelfServiceDemo

    Has this folder and its contents been created correctly?

Reply
  • Hi Isaac

    Within

    Administration → System → License Key Details

    Have you confirmed that you install has 'Self Service' available?

    Have you checked within IIS that the website has been installed and configured?

    See also

    C:\Program Files (x86)\Sage\CRM\CRMSelfServiceDemo

    Has this folder and its contents been created correctly?

Children
No Data