External link flags are out of sync

Has anyone had this error? Sage 50 V27 error "external link flags are out of sync" It pops up on one or both of our companies each morning?

Checking the data then running the repair fixes it, but this has to be done on the main computer, and with people working remotely, they can't do it.

Any advice would be appreciated.

Parents
  • Hi All,

    I can confirm this is logged as a bug with our Product Delivery team. This issue was logged on the 9th of November to be investigated, the current workaround is to run check data and run the repair tools but I understand this can be frustrating.

    We currently have steps to recreate this issue when a third-party program uses documentlink function as part of SDO (Sage Data Objects).

    I'm not able to confirm when this will be fixed as v27.1 is due for release shortly but there may be time yet that we can still get it in (Depending on how complex it is to fix and test), if not it will likely go into v27.2

    Hope this information helps.

    If this has answered your question please click More > Verify Answer.

    Regards,

    Ian

Reply
  • Hi All,

    I can confirm this is logged as a bug with our Product Delivery team. This issue was logged on the 9th of November to be investigated, the current workaround is to run check data and run the repair tools but I understand this can be frustrating.

    We currently have steps to recreate this issue when a third-party program uses documentlink function as part of SDO (Sage Data Objects).

    I'm not able to confirm when this will be fixed as v27.1 is due for release shortly but there may be time yet that we can still get it in (Depending on how complex it is to fix and test), if not it will likely go into v27.2

    Hope this information helps.

    If this has answered your question please click More > Verify Answer.

    Regards,

    Ian

Children
No Data